Menţineţi-vă sistemul actualizat şi protejat!
Faceţi clic pe „Actualizare imediată”, pentru a vă putea detecta automat produsul Norton instalat şi pentru a vă oferi cea mai recentă versiune.
Alegere manuală a produsului
(Pentru utilizatorii experimentaţi)
În calitate de client cu abonament Norton, aveţi dreptul la cea mai recentă protecţie disponibilă. Cu abonamentul curent, aveţi dreptul să descărcaţi cea mai recentă versiune a produsului Norton pe durata abonamentului. Este sigur, simplu, securizat şi vă pune la dispoziţie cele mai recente funcţii şi îmbunătăţiri ale performanţei.
Căutaţi versiuni compatibile cu Windows® 10?
Centrul de actualizări Norton vă oferă versiuni compatibile pentru majoritatea produselor Norton. Faceţi clic pe Actualizare acum pentru a căuta produsul dorit. Aflați mai multe despre Norton şi Windows 10.

Utilizatori protecţie duală Mac
Centrul de actualizări Norton furnizează numai actualizări pentru aplicaţiile Norton sub Windows. Aflaţi mai multe
  • Centrul de actualizări Norton oferă actualizări ale celor mai recente versiuni ale produselor Norton pentru sisteme de operare Windows.
  • Dacă aveţi un abonament la un produs de protecţie Norton Dual, aveţi dreptul de a primi cele mai recente actualizări pentru componenta Windows.
  • Faceţi clic pe butonul „Actualizare imediată” din locaţia de executare a sistemului de operare Windows pe Mac (prin BootCamp sau printr-un program de virtualizare Windows, de ex., VMWare sau Parallels).