Se till att du är uppdaterad och skyddad!
Klicka på Uppdatera nu, så kan vi automatiskt identifiera vilken Norton-produkt du har installerad och ge dig den senaste versionen.
Välj produkt manuellt
(för erfarna användare)
Vi månar om våra Norton-prenumeranter och jobbar för att de ska få det bästa skydd som finns tillgängligt. Din prenumeration berättigar dig till att ladda ner den senaste versionen av Norton-produkten under prenumerationsperioden. Det är snabbt, smidigt och säkert och du får tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna.
Letar du efter Windows® 10-kompatibla versioner?
I Norton Update Center finns kompatibla versioner av de flesta Norton-produkterna. Klicka på Uppdatera nu om du vill se om din produkt finns. Mer information om Norton och Windows 10.

Mac Dual Protection-användare
Norton Update Center tillhandahåller endast uppdateringar av Norton-program för Windows. Läs mer
  • Via Norton Update Center kan du ladda ner uppdateringar till de senaste versionerna av Windows-baserade Norton-produkter.
  • Om du har en aktuell prenumeration på en Norton Dual Protection-produkt är du berättigad till den senaste uppdateringen för Windows-komponenten.
  • Klicka på knappen Uppdatera nu från den plats där du kör Windows på din Macintosh (antingen BootCamp eller via ett Windows-virtualiseringsprogram som VMWare eller Parallels).