Μείνετε ενημερωμένοι και προστατευμένοι!
Κάντε κλικ στο κουμπί «Άμεση ενημέρωση» ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε αυτόματα το εγκατεστημένο προϊόν Norton και να σας παρέχουμε την πιο πρόσφατη έκδοση.
Μη αυτόματη επιλογή του
προϊόντος μου

(Για προχωρημένους χρήστες)
Ως κάτοχος συνδρομής Norton, δικαιούστε να διαθέτετε την πιο πρόσφατη προστασία που υπάρχει. Με την τρέχουσα συνδρομή επί πληρωμή που διαθέτετε, δικαιούστε να εκτελέσετε λήψη της τελευταίας έκδοσης προϊόντος Norton κατά την περίοδο ισχύος της. Αυτή η διαδικασία είναι ασφαλής, εύκολη και σας παρέχει τις τελευταίες λειτουργίες και βελτιώσεις απόδοσης.
Αναζητάτε εκδόσεις συμβατές με τα Windows® 10;
Το Norton Update Center παρέχει συμβατές εκδόσεις για τα περισσότερα προϊόντα Norton. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση τώρα για πραγματοποίηση ελέγχου για το προϊόν σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Norton και τα Windows 10.

Χρήστες του Dual Protection για Mac
Το Norton Update Center παρέχει ενημερώσεις μόνο για εφαρμογές Norton που βασίζονται σε Windows. Μάθετε περισσότερα
  • Το Norton Update Center παρέχει ενημερώσεις για την πιο πρόσφατη έκδοση των προϊόντων Norton που βασίζονται στα Windows.
  • Αν έχετε τρέχουσα πληρωμένη συνδρομή σε προϊόν Norton Dual protection, έχετε δικαίωμα να λάβετε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση για το στοιχείο που βασίζεται στα Windows.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «Άμεση ενημέρωση» από την τοποθεσία εκτέλεσης των Windows στο Mac (είτε μέσω του BootCamp ή μέσω προγράμματος εικονικοποίησης των Windows όπως το VMWare ή το Parallels).