Menţineţi-vă sistemul actualizat şi protejat!
Faceţi clic pe „Actualizare imediată”, pentru a vă putea detecta automat produsul Norton instalat şi pentru a vă oferi cea mai recentă versiune.
Alegere manuală a produsului   (Pentru utilizatorii experimentaţi)
Obţineţi acum cea mai recentă versiune!
În calitate de client cu abonament Norton, aveţi dreptul la cea mai recentă protecţie disponibilă. Cu abonamentul curent, aveţi dreptul să descărcaţi cea mai recentă versiune a produsului Norton pe durata abonamentului. Este sigur, simplu, securizat şi vă pune la dispoziţie cele mai recente funcţii şi îmbunătăţiri ale performanţei.
Căutaţi versiuni compatibile cu Windows® 8?
Centrul de actualizări Norton furnizează versiuni compatibile pentru majoritatea produselor Norton. Faceţi clic pe Actualizare imediată pentru a căuta produsul dvs. Aflaţi mai multe despre Norton şi Windows 8.
Utilizatori protecţie duală Mac
Centrul de actualizări Norton furnizează actualizări pentru aplicaţiile Norton pentru Windows. Aflaţi mai multe
  • Centrul de actualizări Norton oferă actualizări ale celor mai recente versiuni ale produselor Norton pentru sisteme de operare Windows.
  • Dacă aveţi un abonament la un produs de protecţie Norton Dual, aveţi dreptul de a primi cele mai recente actualizări pentru componenta Windows.
  • Faceţi clic pe butonul „Actualizare imediată” din locaţia de executare a sistemului de operare Windows pe Mac (prin BootCamp sau printr-un program de virtualizare Windows, de ex., VMWare sau Parallels).