Legyen naprakész, és legyen biztonságban!
Kattintson a "Frissítést kérek" gombra, és automatikusan megállapítjuk, milyen Norton-terméket használ, és ellátjuk a legújabb verzióval.
Én választom ki a terméket   (Haladó felhasználóknak)
Szerezze be a legfrissebb verziót most!
Norton-előfizetéssel rendelkező ügyfélként Ön jogosult az elérhető legfrissebb védelemre. A jelenlegi előfizetésével jogosult Norton-terméke legújabb verziójának letöltésére a szolgáltatás időszaka alatt. Biztonságos, egyszerű, valamint a legfrissebb funkciókat és teljesítménybeli fejlesztéseket kínálja.
Windows® 8 kompatibilis verziót keres?
A Norton Frissítési Központ a legtöbb Norton-termékből kínál kompatibilis verziót. Termékfrissítés kereséséhez kattintson a Frissítést kérek gombra. További tájékoztatás a Nortonnal és a Windows 8 rendszerrel kapcsolatban.
Mac Dual Protection-felhasználók
A Norton Frissítési Központ frissítéseket kínál a Windows-alapú Norton alkalmazásokhoz. További tájékoztatás
  • A Norton Frissítési Központ a Windows környezetben futó Norton-termékek legfrissebb verziójához kínál frissítéseket.
  • Ha Norton Dual Protection előfizetéssel rendelkezik, akkor Ön a Windows rendszerhez készült összetevő legújabb frissítését kaphatja meg.
  • Kattintson a "Frissítést kérek" gombra egy olyan helyen, ahol Windows rendszert futtat a Mac számítógépen (ez lehet a BootCamp vagy egy Windows virtualizációs program, pl. a VMWare vagy a Parallels).